top of page
Пошук

Шукаєш засоби які допоможуть врятувати шкіру від сухості та зневоднення?

Базовий догляд від Soft Skin для сухої шкіри допоможе швидко наситити шкіру вологою та поживними компонентами, зняти почервоніння та роздратування, розгладити зморшки, покращити стан шкіри.


1. Гідрофільна олія знімає макіяж, глибоко очищує пори, допомагає позбутися чорних точок та сальних ниток.


2. Пінка для делікатного та м'якого очищення шкіри прибирає залишки засобу демакіяжу, змиває повсякденний бруд та пил, не залишає відчуття сухості чи стягнення.


3. Тонік-гідролат для обличчя допомагає зберегти природний баланс шкіри, готує її до подальшого догляду, зменшує ризик виникнення запалень і подразнень, сприяє глибокому живленню та зволоженню шкіри.


4. Зволожуюча сироватка з екстрактом алоє-

зволожує шкіру та відновлює гідробаланс, живить вітамінами та мінералами, необхідними для підтримки здоров'я, молодості та краси.


Сироватка регенерує дрібні пошкодження та порізи, усуває почервоніння, прищі та лущення. Стимулює вироблення фібробластів, колагену та гіалуронової кислоти – компонентів, які продовжують молодість шкіри. Сироватка захищає шкіру від пилу, бруду та ультрафіолетових випромінювань.




5. Зволожуючий крем з екстрактом алоє у складі допомагає заспокоїти шкіру та покращує її текстуру. Зелений чай містить антиоксиданти, які допомагають захистити шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища. Регулярне використання даного крему допоможе зберегти природну красу та здоров'я шкіри, глибоко зволожувати та живити її на протязі всього дня.




6 переглядів0 коментарів
bottom of page